Манифестације

manifestacije_dvoriste

Програм „Дворишта“ представља најпрепознатљивији део културне понуде Матичне библиотеке „Лјубомир Ненадовић“. Тридесетогодишња традиција ове манифестације, која је пажљиво грађена у сарадњи са нашим најважнијим књижевницима и мислиоцима, чини је незаобилазним делом културног живота Ваљева.

Прочитајте више…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Accordion Content

manifestacije_sredaВесела среда – циклус радионица који већ девет година за редом окупља малишане узраста од 6 до 14 година за време летњег распуста.  Радионице су бесплатне и сав потребан материјал је обезбеђен од стране наше установе.

Прочитајте више…

manifestacije_zimovanjeЗимовање у библиотеци – циклус радионица које се одржавају сваким радним даном у току трајања зимског распуста. Намењене су деци предшколског и школског узраста.

Прочитајте више…

manifestacije_rastОд читања се расте – циклус радионица намењен првацима и деци предшколског узраста у циљу упознавања са Библиотеком и стицања читалачких навика.

Прочитајте више…

manifestacije_edukacijaЕдукативни програми – у току године Библиотека припрема низ едукативних програма са различитим темама које интересују наше кориснике.

Прочитајте више…