ВЕСЕЛА СРЕДА – СЕЗОНА 2022.

Негујући вишегодишњу традицију, Библиотека је и за лето 2022. године осмислила програме којима ће малишани нашег града на квалитетан начин испунити дане свог распуста. Тим поводом, током месеца јула реализују се четири радионице из циклуса „Весела среда“, када двориште Библиотеке постаје место учења, игре и стваралаштва за малишане различитог узраста.

Овогодишњу сезону је 6. јула отворила радионица под називом „Библиотека – моја дискотека“, када су малишани инспирисани музиком различитих земаља света уживали у занимљивим причама из књиге „Музика тражи уши“ Дејана Алексића. Подстакнути позитивном енергијом и искуствима са прве радионице, весели и знатижељни радионичари наставили су да се друже у дворишту Библиотеке 13. јула, на наредној радионици под називом „Књигролије – дечје чаролије“. Спајање маште и дечје игре са причама о чаролијама и магији, уз стварање чаробних штапића и смишљање најлепших жеља, претворило је ову радионицу у право мало краљевство чаробњаштва.

Још сјајних идеја за најмлађе љубитеље књига представиће радионице „Разбибрига у бублиотеци“ и „На крилима књига нестало је брига“, које ће у дворишту Библиотеке бити реализоване 20. и 27. јула.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *